Poslední fotografie
Odlepovanie tesniacich gum D700
Zaujmalo by ma, ci Nikon zmeni sposob utesnenia a vymeni konecne gumicky za poriadne tesnenie. Robi mi to problemy, zacina sa to cele odlepovat, co viem tak s tym ma problemy skoro kazdy. Fotoaparat za 2000,- Eur na nieco take nema narok. Poradte co s tym a ci to do buducna odstrania. Mate ktosi nejake info? Dakujem.
- Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.
- Verze pro tisk
- Send to friend

Těsnící gumy na D700 ?
O které gumy, že to vlastně jde? Mám D700 v podstatě od doby, kdy byla prvně k mání a nějakého odlepování gum jsem si dosud nevšiml. A které těsnicí gumy by to vlastně měly být? Na víčku baterky a paměťové karty? Ty u mojí D700 jsou naprosto bez problému.
D700
odlepuju sa mi obe, ale to je aj tym, ze fotim s tazkymi teleobjektivmi a treba fotak pevne drzat, inac ale naroky na vadu byt mozu, lenze taketo elementarne veru nie - alebo potom lepsie lepidlo, ... slintam ked pride nova D4 tak to vymenim
re Odlepovanie tesniacich gum D700
predstav si ze raketoplan ma cenu 2 miliardy dolaru a uz dva spadli... tak proc by nemel mit fotak za 2000 dolaru narok na nejakou tu vadu.
Jinak doporucuji jit do servisu a ty gumy si nechat vymenit... me to servis udelal v ramci 2 lete zaruky na pockani a zadarmo... no a k tomu mi vymenil i jiz osumtele kryci sklo displeje.. tez zdarma.... takze neni co resit :-)
servis
diky , tak to aj spravim a pojdem s tym do servisu