O co se zajímají Nikonisti
Poslední fotografie
Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.
Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
Z ničeho nic, po té, co se mi povedlo v noci pár neostrých fotografií, jsem začal řešit co se děje. Nesvítí mi pomocné světlo. Ano ve menu je zapnuté. Tak si kladu dotaz, jestli se může díky jinému nastavení deaktivovat.
Děkuji za reakci.
Ano, přišel jsem takhle o
Ano, přišel jsem takhle o skvělé fotky z pralesa s Nikonem D800. V té tmě, vlhku a vzteku sledovat jak okolo mě skáčou neskutečné žáby bylo dost frustrující. Vyzkoušel jsem všechno možné, ale nenapadlo mě že při AF-C to nefunguje. V jedné ruce foťák s třístovkou a ve druhé čelovku moc slavné výsledky nepřineslo. Dočetl jsem se až doma.
Myslím že pomocné AF světlo
Myslím že pomocné AF světlo funguje jen v režimu AF-S na střední bod
Na straně 273 cz manuálu k
Na straně 273 cz manuálu k foťáku zkontrolujte kompabilitu pomocného světla AF s objektivy (s některými objektivy to nepracuje).
(Na str. 279 je ještě omezení pro blesky)
Samozřejmě může mít závadu samotné pomocné světlo.