Přejít k hlavnímu obsahu
Domů

Hlavní navigace

• Domů
  • Start
  • Fotobazar
  • Manuály
  • Fotoexpedice a školení
  • Diskuse
  • Blog
  • Fotogalerie
  • Prémiové členství
  • Jsem v NikonClubu
  • O NikonClubu
  • Kontakty

Drobečková navigace

1. Domů
  2. Fórum
  3. Technika Nikon
  4. Objektivy
  5. Telátko k 18-105

Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar

Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.

Telátko k 18-105

Od f4lcon , 12 Leden 2011

Zdravím všechny nadšence. Mám dotaz, má cenu kupovat k objektivu 18-105mm telátko 70-300? Mluvíme o snímači APS-C tedy crop faktor 1,5... Nyní fotím s D3000 ale roka a do dne plánuju nákupo D90, takže objektivy 18-105 a případné tele mi zůstanou. Proto zvažuji buďto Tamron 70-300 (http://www.megapixel.cz/tamron-sp-af-70-300mm-f4-56-di-vc-usd-pro-nikon) přímo tenhle nebo potom již klasiku Nikkor (http://www.megapixel.cz/nikon-70-300-mm-f-4-5-5-6-g-af-s-vr-zoom-nikkor…). Vzhledem k rozsahu záklaďáku si myslím že kupovat 55-300 od Nikonu asi nemá cenu ne?

Případně si rád vyslechnu názory a nápady. Upozorńuju jen, že nejsem milionářské dítě a dávám přednost poměru cena/kvalita než radám typu k Nikonu jen Nikon...

přece jen to mám jako koníček, neživí mě to a výplatu taky nemám takovou že bych šel s z fleku vyplaznul 20papiru za objektiv a nikde to nepocitil...

• Pro vkládání komentářů se musíte registrovat nebo přihlásit

NEJSTE PŘIHLÁŠENI

Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.

• Vytvořit nový účet
  • Obnovení vašeho hesla

Fotoexpedice

Fotoexpedice

TÉMATA

• Jak by měl fotit NIKKOR 18-140mm,3,5-5,6G ED?
  • Jak používat tablet na úpravy?
  • dotaz na Allegro
  • Nikon D810
  • Nikon NX Studio 1.7.1, Nikon Picture Control Utility 2 Ver 2.4.15 a Nikon Transfer 2 ver. 2.19.0 - čeština
  • Fotolab
  • Metz 58-AF1 N
  • Nikon D7200 - časosběr
Více

Noví Nikonisti

• Nezbeda Martin
  • Jaroslav Příhoda
  • Petr Sedlický Foto
  • hibik
  • JHK
  • adamtaus
  • Lubomír Hřivna
  • Magda
  • TK27
  • JanLuk

NIKONCLUB.CZ

© Nikonclub.cz provozuje spolek FOTOKLUBY Česko a Slovensko, z. s., který garantuje nezávislost a objektivitu zde publikovaných informaci. Autorská práva patří všem případným vlastníkům.