Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
Zdravím, protože mě focení vždycky bavilo, tak bych se chtěla posunout dál a pořídit si zrcadlovku. Tento Nikon mě zaujal při poměru výkon:cena, ale v mnoho recenzích jsem četla, že je lepší s ním začít až po nějaké zrcadlovce. Měla jsem nedávno pujčený na víkend Nikon D5200 a přišel mi svým ovládáním skoro stejný s mým kompaktem, který budu chtít v brzké době prodat, a tak si nechci koupit nějakou zrca nižší třídy pro začátečníky jen proto, aby mě po roku přestala bavit a abych ji chtěla vyměnit za lepší. Chtěla bych zainvestovat do něčeho, z čeho nebudu chtít jen tak přejí na jiné tělo, když už do toho vrazím tolik peněz. Opravdu si myslíte, že bych měla s focením na D7000 jakožto začátečník problém? Nebo myslíte, že bych to společně s českým návodem časem zvládla? V obchodě jsem zkoušela fotit s D7100 (protože D7000 neměli), ale tam mi řekli, že jsou rozdíly mezi těmito těly minimální.
- Pro vkládání komentářů se musíte registrovat nebo přihlásit