Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.
Ahoj, zajímalo by mě, jestli se někdo nesetkal s podobnou závadou (třeba i u jiného modelu). Zjistil jsem, že se mi občas nerozsvítí pomocný reflektor AF u Nikonu D700. Nastavení jsem kontroloval a snad nikde nic nepřehlédl, jsou tam jen dvě volby, zapnuto a vypnuto. Mám samozřejmě zapnuto , takže by se měl při nedostatku světla automaticky rozsvítit, což se ale neděje . V naprosto stejných podmínkách, chvíli fungoval, pak zase ne a to i přestože se AF nechytal a dlouho tápal. Všiml jsem si, že světlo toho reflektoru dost zastíní sluneční clona na obj. 24-70, tak jsem zkusil sundat, ale tam problém také nebyl. Řešit to budu asi reklamací, ale zajedno se mi nechce být kdoví jak dlouho bez foťáku a také je to závada, která se projevuje jen někdy, což se obtížně odstraňuje, tak se ptám, jestli někdo nemá podobnou zkušensot. Předpokládám že přehrání firmware nebo něco podobného tu nebude moc platné, verzi mám aktuální. Díky za případné zkušenosti.
- Pro vkládání komentářů se musíte registrovat nebo přihlásit