Přejít k hlavnímu obsahu
Domů

Hlavní navigace

• Domů
  • Start
  • Fotobazar
  • Manuály
  • Fotoexpedice a školení
  • Diskuse
  • Blog
  • Fotogalerie
  • Prémiové členství
  • Jsem v NikonClubu
  • O NikonClubu
  • Kontakty

Drobečková navigace

1. Domů
  2. Fórum
  3. Technika Nikon
  4. Digitální zrcadlovky
  5. Čím nahradit D300s?

Tady se registrovaným a přihlášeným zobrazuje fotobazar

Na tomto místě vidí registrovaní a přihlášení fotografové bazar - registrujte se u nás také Registrace zdarma.

Čím nahradit D300s?

Od archie , 21 Srpen 2014

Zdravím, zvažuji, čím nahradit svou D300s. Fotím převážně zvířata, hodně také na cestách "všechno možné". Aktuálně mám ale největší problém především s optimalizací ISO (šum) při požadovaném zaclonění, zejména pokud chci použít polarizační filtr, právě při fotografování zvířat. Navíc díky rozlišení snímače si nemůžu dovolit velký ořez.
Zvažoval jsem přechod na FF, ale cenové relace jsou prostě vysoké. Momentálně se mi jeví jako nejlepší kandidát D7100 (i když mě mírně odrazují negativní zkušenosti zmiňované nejen na zdejším fóru). Je to sice DX, ale pochopitelně mi zase vyhovuje crop factor ve smyslu prodloužení ohniska. Je to vůbec dobrý nápad, pořizovat tento model? Nebo si mám raději našetřit na FF, nejspíš D810? Ale ten má zase nízkou rychlost snímání :-(

• Pro vkládání komentářů se musíte registrovat nebo přihlásit

NEJSTE PŘIHLÁŠENI

Když se zaregistrujete a následně přihlásíte, získáte možnost publikovat komentáře, vkládat a komentovat fotografie, a mnoho dalších výhod. Využijte toho, je to zdarma.

• Vytvořit nový účet
  • Obnovení vašeho hesla

Fotoexpedice

Fotoexpedice

TÉMATA

• Jak by měl fotit NIKKOR 18-140mm,3,5-5,6G ED?
  • Jak používat tablet na úpravy?
  • dotaz na Allegro
  • Nikon D810
  • Nikon NX Studio 1.7.1, Nikon Picture Control Utility 2 Ver 2.4.15 a Nikon Transfer 2 ver. 2.19.0 - čeština
  • Fotolab
  • Metz 58-AF1 N
  • Nikon D7200 - časosběr
Více

Noví Nikonisti

• Nezbeda Martin
  • Jaroslav Příhoda
  • Petr Sedlický Foto
  • hibik
  • JHK
  • adamtaus
  • Lubomír Hřivna
  • Magda
  • TK27
  • JanLuk

NIKONCLUB.CZ

© Nikonclub.cz provozuje spolek FOTOKLUBY Česko a Slovensko, z. s., který garantuje nezávislost a objektivitu zde publikovaných informaci. Autorská práva patří všem případným vlastníkům.